OVER ONS

Over O&A isolatie: deskundig in spouwmuurisolatie  

O&A isolatie is een professioneel isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in spouwmuurisolatie en verduurzaming. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, vakkundig en hebben ruime ervaring met alle soorten spouwmuurisolatie. Met een team van zes isolatiespecialisten bedienen wij de markt. Onze standplaats is Bodegraven, maar we isoleren in heel Nederland.

Onze belofte: ‘We geven je warme winters en koude zomers in huis, een duurzamere woning én een lagere energierekening!’

Topkwaliteit: energiebesparing, rendement en wooncomfort

O&A isolatie levert topkwaliteit en werkt alleen met de beste isolatiematerialen. Zodat u de hoogste energiebesparing, het beste rendement en maximaal wooncomfort realiseert! Voordat we beginnen met isoleren, inspecteren we eerst de gevel en spouwmuur van uw woning. Het ene isolatiemateriaal past nu eenmaal beter bij de ene gevel en spouwmuur dan het andere. En niet alle gevelstenen zijn geschikt voor spouwmuurisolatie.

Goede communicatie en nette afwerking

Behalve goed werk leveren, vinden we communicatie en een respectvolle omgang belangrijk. We maken duidelijke afspraken en doen wat we zeggen. En uiteraard werken we netjes, spouwmuurisolatie geeft sowieso weinig hinder en afval. We boren de gaten in de voegen zo secuur mogelijk en maken ze daarna in de juiste kleur weer dicht. Zodat u na de isolatiewerkzaamheden er bijna niks meer van ziet in de gevel!

O&A isolatie isoleert spouwmuren in heel Nederland. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere samenleving, waarin minder energie wordt verbruikt en dus de CO2-uitstoot afneemt. Samen maken we de wereld energieneutraler.’

MEER INFORMATIE?