o&a isolatie hp beeldmerk wit lijnen

Subsidie

o en a isolatie beeld subsidie 1

Subsidie voor isolatie: Maak je woning energiezuinig met O&A Isolatie

Heb je als trotse huiseigenaar na 2 april 2022 een isolatiemaatregel in de wacht gesleept? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf 2023 kun je namelijk subsidie aanvragen voor die ene isolatiemaatregel. En dat betekent dat je tot zo’n 15% van de kosten terug kunt krijgen, mits je aanvraag aan alle voorwaarden voldoet.

Maar wacht, er is meer! Combineer je die isolatiemaatregel met een tweede isolatiemaatregel of een investering in een warmtepomp, zonneboiler of warmtenetaansluiting? Dan krijg je net als nu tot ongeveer 30% van de totale kosten als subsidie terug.

Dus waar wacht je nog op? Het is nu al de moeite waard om te checken wat je nog kunt doen en of je kiest voor één of meerdere verbeteringen aan je huis. Met O&A Isolatie wordt besparen nog leuker!

 

Woningisolatie: De voordelen op een rijtje

Ja, isolatie kost wat, maar het is een investering die zichzelf terugbetaalt. Met een goed geïsoleerde woning hoef je minder te stoken, en dat zie je terug op je energierekening. Je kunt tot wel 30% besparen! En als je buren ook zin hebben in een lagere energierekening, kunnen we een groepskorting regelen. Samen besparen, hoe cool is dat?

Isolatie is meer dan alleen een manier om geld te besparen. Check deze voordelen:

  • Je woning stijgt in waarde
  • Tot 30% minder energiekosten (wie wil dat nou niet?)
  • Meer wooncomfort (lekker warm in de winter, koel in de zomer)
  • Geen last meer van schimmel en vocht
  • Minder CO2-uitstoot
  • Je verdient je investering in 3 tot 4 jaar terug
  • 15 jaar garantie van O&A Isolatie

Bij O&A Isolatie houden we van kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen. En we geven je snel een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe jij kunt besparen met woningisolatie!

o en a isolatie beeld subsidie 2
o en a isolatie beeld subsidie 3

Ontdek de ISDE-subsidie: geld terug voor duurzame isolatiemaatregelen!

Sinds 1 januari 2021 is de subsidie voor isolatie opgenomen in de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Om in aanmerking te komen, moet je minimaal twee maatregelen laten uitvoeren, zoals isolatie gecombineerd met een warmtepomp, zonneboiler of warmtenet-aansluiting. Let op, de subsidies zijn alleen beschikbaar voor bestaande bouw. Bij O&A Isolatie ben je aan het juiste adres, want wij zijn een deskundig bedrijf dat voldoet aan de eisen voor subsidieaanvragen. Profiteer nu van de ISDE-subsidie en investeer in een duurzame toekomst met O&A Isolatie!

Hoe vraagje de subsidie aan?

Wacht niet te lang, want je moet de aanvraag indienen binnen een jaar na de aanschaf van de maatregel. Daarna is het niet meer mogelijk om de subsidie te ontvangen. Voor een actueel overzicht en het aanvragen van de subsidie kun je terecht op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (rvo.nl) of de Energiesubsidiewijzer.

Bij O&A Isolatie staan we voor je klaar om te helpen bij het aanvragen van de subsidie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen maken we jouw isolatieproject een succes!

Kosten en subsidie isolatie

Wat kost het isoleren en hoeveel subsidie krijg je? We zetten het naast elkaar voor een gemiddelde hoekwoning.

Maatregel Kosten Subsidie Dit betaal je netto
Isoleren schuin dak € 5.400 € 1.700 € 3.700
Isoleren onderkant vloer begane grond € 2.350 € 550 € 1.800
Isoleren spouwmuren € 2.350 € 700 € 1.650
Vervangen glas door HR++ glas € 3.900 € 1.000 € 2.900

De prijzen en subsidies die we noemen zijn schattingen. Ze variëren afhankelijk van hoeveel vierkante meter je wilt isoleren. Het aantal vierkante meters van gevel, dak, vloer en glas is verschillend per type woning: een tussenwoning heeft de minste vierkante meters, een vrijstaande woning de meeste. Voor elk woningtype gebruiken we een gemiddelde grootte.

Onze kostenraming is gebaseerd op een standaardsituatie, dus zonder extra werkzaamheden. De kosten per vierkante meter zijn afgeleid van een kostenoverzicht van RVO (een overheidsorganisatie) van 1 maart 2023. Houd er rekening mee dat actuele ontwikkelingen, zoals stijgingen van grondstofprijzen, de kosten kunnen verhogen.

De subsidies in deze tabel zijn gebaseerd op het uitvoeren van 2 of meer maatregelen. Als je slechts 1 maatregel neemt, is de subsidie de helft.”

Uw voordelen van woningisolatie

Gratis adviesgesprek?

Wil je graag deskundig advies op maat voor jouw isolatieproject? Bij O&A Isolatie bieden we een gratis adviesgesprek aan om je te helpen de juiste keuzes te maken. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om naar je wensen en behoeften te luisteren. Ze komen bij jou thuis om je woning te inspecteren en de beste isolatiemogelijkheden te bespreken. Je ontvangt direct een duidelijk advies op maat en een vrijblijvende offerte. Neem vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van ons gratis adviesgesprek. Samen creëren we een comfortabel en energiezuinig huis!

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.